top of page

Marie-Thérèse Christians-Baetslé, internationale gastspreker

Marie-Thérèse Christians-Baetslé, een vermaarde grafoloog

Naast mijn werk in bedrijven, voor particulieren en bij de rechtbanken wordt ik regelmatig uitgenodigd als spreker in België en in het buitenland. Zo had ik de gelegenheid om het woord te nemen op grafologie, human resources en expertise congressen in Madrid, Nice, Parijs, Londen, Milaan, Quebec, New York, München, Cincinnati, Bordeaux, Florence, Bologna en Wenen. 

De geschreven pers en de televisie komen me geregeld opzoeken met handschriften van politici en bekende persoonlijkheden.

Een kleine anekdote: vooraleer Donald Trump en Emmanuel Macron als president verkozen werden, kwam de Belgische pers mij raadplegen om door middel van grafologisch onderzoek informatie te verkrijgen over de persoonlijkheid van deze twee (toen) toekomstige leiders.

Tot slot de netwerkclubs zoals (Rotary International, Lion's, Kiwanis, Inner Wheel, Soroptimist International, Zonta International, Round Table) en de Business Club (Le Cercle de Lorraine) nodigen mij regelmatig uit om het woord te nemen over mijn activiteiten als expert en grafoloog.

RAADPLEEG DE PERSARTIKELS OM MEER TE WETEN TE KOMEN!
bottom of page